Privacy Policy

SENEST OPDATERET: 1. november 2013

 

PRIVATSLIVSPOLITIK

 

Parlophone Music Denmark A/S (“Selskabet“), et Warner Music Group selskab, bekymrer sig om privatlivets fred og ønsker, at du skal være bekendt med, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver oplysninger. Denne Privatslivspolitik beskriver vores praksis i forbindelse med oplysninger, som vi eller vores tredjepartsserviceudbydere indsamler via visse af vores ejede eller kontrollerede websider, webprogrammer (eksempelvis widgets og applikationer) og mobile applikationer (“Mobile apps“) (samlet benævnt “Produkter”). I forbindelse med din afgivelse af Personoplysninger (som defineret nedenfor) til os via Produkterne, accepterer du vilkårene og betingelserne i denne Privatslivspolitik.

 

Denne Privatslivspolitik omhandler ikke, og vi er ikke ansvarlige for, Personoplysninger eller andre oplysninger, som indsamles af tredjeparter, herunder Facebook, Inc., Apple, Inc., Google, Inc., Microsoft Corp., Research In Motion, internetserviceudbydere, vores kunstnere, vores koncernforbudne selskaber og andre tredjeparter, der driver ethvert websted eller produkt, som indeholder en henvisning til Produkterne. Hertil kommer, at en henvisning til Produkterne ikke er en godkendelse af eller bekræftelse på, at vores kunstnere eller koncernforbudne selskaber har tilknytning til den pågældende hjemmeside eller det pågældende produkt. Bemærk venligst, at der i Produkterne kan være mulighed for at få adgang til og sende (herunder for eksempel via et tredjemandssoftwareprogram eller tjeneste, der er tilgængelig gennem eller i forbindelse med et Produkt) visse oplysninger direkte til tredjeparter såsom Facebook eller applikationsplatform såsom Apples App Store eller Google Play. Sådanne oplysninger afgives af dig direkte til sådanne tredjeparter. Denne Privatlivspolitik finder ikke anvendelse i forhold til oplysninger, som du afgiver til tredjeparter.
Produkterne styres og drives fra USA. Hvis du er bosiddende i den Europæiske Union (EU), skal du bemærke, at vi overholder Safe Harbor-ordningen, som er indgået med mellem U.S. Department of Commerce og EU vedrørende Personoplysninger, der indsamles af selskaber i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og overføres til USA. Se mere i vores Safe Harbor Privacy Policy, som er placeret på http://www.wmg.com/privacy/safeharbor. Mere information om Safe Harbor-ordningen kan findes på http://www.export.gov/safeharbor/
Produkterne er ikke rettet mod personer under tretten år (13), og vi anmoder om, at sådanne individer ikke afgiver Personoplysninger via Produkterne.

 

OPDATERINGER AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN
Vi kan ændre til enhver tid ændrer i denne Privatslivspolitik. Du kan blive bedt om at acceptere den opdaterede Privatslivspolitik, når du næste gang efter opdateringen får adgang til Produkterne. Hvis du ikke ønsker at acceptere den opdaterede Privatslivspolitik, vil du ikke være i stand til at bruge vores Produkter.

 

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger vi kan indsamle
Personoplysninger og Andre Oplysninger. “Personoplysninger” er oplysninger, der identificerer dig som person. “Andre Oplysninger” er oplysninger, der ikke afslører din specifikke identitet. Andre Oplysninger behandles særskilt nedenfor under overskriften “Andre Oplysninger”.
Vi og vores tredjepartsserviceudbydere kan indsamle Personoplysninger fra dig, herunder for eksempel:

 

  • Navn
  • Postadresse (herunder fakturerings- og leveringsadresse)
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse
  • Køn
  • Kredit- og betalingskortnummer
  • Browser- og enhedsoplysninger
  • Brugsdata vedrørende Mobile Apps
  • Oplysninger, der indsamles via cookies, pixel tags og andre teknologier. Hvis du er bosiddende i EU, kan du læse vores cookiepolitik her [http://www.wminewmedia.com/cookies_policy21062012.htm] for yderligere oplysninger om vores brug af cookies.
  • Oplysninger om geografisk placering
  • Demografiske oplysninger
  • Oplysninger om hvordan du bruger Produkterne

Vi og vores tredjepartsserviceudbydere indsamler Personoplysninger gennem Produkterne, for eksempel når du deltager i forskellige aktiviteter, som tilbydes via Produkterne, såsom:

 

  • Når du køber en vare eller laver en forespørgsel
  • Når du tilmelder dig nyhedsbreve eller anden kommunikation via Produkterne.
  • Når du deltager i en konkurrence, sweepstakes, reklamekampagne, spørgeundersøgelse eller anden type kampagne via Produkterne
  • Når du deltager i en blog eller forum

 

og

  • Gennem din browser eller din enhed: Visse oplysninger indsamles af de fleste browsere såsom din Media Access Control (MAC) adresse, oplysninger om enhedens type (Windows eller Macintosh), skærmopløsning, operativsystemversion, oplysninger om internet browser type og version og information om den type og version af Produktet, som du bruger. Vi og vores tjenesteudbydere kan også indsamle en unik enhedsidentifikation, som vi eller vores tjenesteudbydere har givet den enhed, hvorfra du har adgang til Produktet, og andre transaktionsoplysninger om den pågældende enhed, som vi og vores tjenesteudbydere kan bruge til at generere indhold og reklamer til enheden.
  • Gennem din brug af Mobile Apps: Når du downloader og bruger en Mobil App, kan vi og vores tjenesteudbydere spore og indsamle brugsdata vedrørende Mobile Apps, såsom dato og tidspunkt, hvor den Mobile App på din enhed tilgår vores servere, og hvilke oplysninger og filer der er blevet downloadet til den Mobile App baseret på enhedens nummer.
  • Gennem server logfiler: En Internet Protocol (IP) adresse er et nummer, der automatisk tildeles din enhed, når du opnår adgang til et Produkt via din Internet Service Provider (ISP), og som identificeres og registreres automatisk i vores server logfiler, når du benytter et Produkt, sammen med tidspunktet for besøget og aktiviteten via Produktet. Vi og vores tjenesteudbydere bruger IP-adresser til eksempelvis beregning af Produkters anvendelsesniveauer, diagnosticering af serverproblemer, administrering af Produkter og beregning af din omtrentlige geografiske placering.
  • Brug af cookies: Vi og vores tjenesteudbydere kan benytte cookies, pixel tags, web beacons, Adobe Flash teknologi (herunder Flash Local Stored Objects) og andre lignende teknologier for blandt andet bedre at kunne betjene dig med mere skræddersyet information om vores og tredjeparts produkter og tjenester, lette din fortsatte adgang til og brug af Produktet og indsamle og opbevare oplysninger om din brug af Produktet. For eksempel kan pixel tags og web beacons benyttes i forbindelse med Produktet for blandt andet at spore brugernes adfærd, måle succesen af markedsføringskampagner og kompilere statistikker om brugen af Produkterne og svarprocentrater. For yderligere information se vores cookiepolitik [http://www.wminewmedia.com/cookies_policy21062012.htm]
  • Information om geografisk placering: Hvis du bruger produkter eller tjenesteydelser, der har mulighed for lokationstjenester, kan du sende os lokationsoplysninger. Når du bruger en lokationstjeneste, kan vi indsamle og behandle oplysninger om din præcise geografiske placering, såsom GPS-signaler der sendes fra en mobil enhed. Vi og vores tredjepartsserviceudbydere og partnere kan anvende din enheds fysiske placering for at tilbyde dig personlige lokationsbaserede tjenester, indhold og reklamer. I nogle tilfælde kan du afvise sådanne lokationstjenester, men hvis du vælger at afvise sådanne tjenester, vil vi måske ikke være i stand til at give dig med de aktuelle personlige  tjenester og indhold.
  • Oplysninger om hvordan du interagerer via Produkterne: Vi kan indsamle oplysninger om, hvordan du interagerer via Produkterne. For eksempel kan nogle Produkter udnytte analytiske værktøjer for at hjælpe os med bedre at servicere dig gennem forbedrede produkter, tjenester og opdateringer af Produkterne. Disse indsamlede oplysninger kan fortælle os, hvilke tjenester og funktioner i et Produkt du benytter mest, såvel som oplysninger om enhedstype og hardwaredetaljer, fra hvilket land og på hvilket sprog du har foretaget download etc.

 

Hvad bruger vi dine Personoplysninger til

Vi og vores tredjepartsserviceudbydere bruger dine Personoplysninger til følgende formål:

 

  • For at kunne besvare dine henvendelser og opfylde dine ønsker, som for eksempel at sende nyhedsbreve, hvis du har givet samtykke til at modtage sådanne nyhedsbreve, og for at kunne sende dig information om vores produkter og ydelser.
  • For at sende dig administrativ information, inklusiv information om vores Produkter og ændring af vores betingelser, vilkår og retningslinjer.
  • For at færdiggøre og effektuere dine køb, eksempelvis for at gennemføre betalinger, levere de produkter og ydelser du har købt, kommunikere med dig vedrørende dine køb og for at kunne levere relevant kundeservice.
  • For at sende SMS meddelelser til dig, såfremt du har anført, at du gerne vil modtage information om konkrete ydelser og produkter via SMS. Vær opmærksom på at sådanne meddelelser og datatrafik dog kan udløse gebyrer og afgifter. Du kan til enhver tid sende en SMS retur med teksten ”HELP” for yderligere information om SMS meddelelser. Der kan gælde yderligere eller andre vilkår i forbindelse med konkrete tilmeldinger til SMS tjenester, og i tilfælde af uoverensstemmelse med nærværende Privatlivspolitik vil de konkrete vilkår have forrang.
  • For at kunne personalisere din oplevelser ved brug af vores Produkter og indhold, samt for at kunne tilpasse tilbud til netop dig.
  • For at kunne gøre det muligt for dig at deltage i sweepstakes, konkurrencer og andre salgsfremmende foranstaltninger og for at kunne administrere sådanne aktiviteter. Visse af disse aktiviteter har særskilte konkrete vilkår, som kan indeholde yderligere information om, hvordan vi anvender og videregiver dine Personoplysninger, og vi anbefaler, at du grundigt sætter dig ind i sådanne vilkår. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem sådanne konkrete vilkår og nærværende Privatlivspolitik, vil de konkrete vilkår have forrang,
  • Til egne interne forretningsmæssige formål, som for eksempel dataanalyser, audit, udvikling af nye produkter og ydelser, forbedring og videreudvikling af eksisterende Produkter og ydelser, identifikation af forbrugsmønstre og effektivitetsmålinger af vores salgsfremmende foranstaltninger.
  • Til formål som vi i øvrigt finder nødvendige og hensigtsmæssige i relation til: (a) overholdelse af gældende lovgivning, inklusiv relevant udenlandsk lovgivning; (b) overholdelse af retslige procedurer; (c) besvarelse af henvendelser fra offentlige myndigheder, herunder udenlandske offentlige myndigheder: (d) håndhævelse af vores betingelser; (e) beskyttelse af vores og vores koncerns samt kunstneres forretning; (f) beskyttelse af vores, vores koncerns, vores kunstnere, vores kunder og dine rettigheder, ejendom, privatliv og sikkerhed; samt (g) at minimere og afhjælpe skader og tab vi påføres.

 

Vi kan sammenkøre og kombinere de Personoplysninger, du afgiver i forbindelse med eller gennem vores Produkter, med information, som vi indhenter fra og om dig fra andre online eller offline kilder, herunder vores eget website og produkter (inklusive apps, widgets og afspillere) og tredjepartskilder, hvilket også omfatter sociale medier, som du interagerer med via vores Produkter. Vi betragter fortsat sådan sammenkørt eller kombineret information som Personoplysninger.

 

Videregivelse af Personoplysninger

 

Dine Personoplysninger kan blive videregivet i følgende situationer:

 

  • Til vores tredjepartsserviceudbydere (og i visse tilfælde vores koncernforbundne selskaber), der levere ydelser som for eksempel hosting, dataanalyser, betalingshåndtering, effektuering af ordrer, infrastruktur, IT-ydelser, kundeservice, levering af e-mails, kreditkortshåndtering, revision og andre lignende ydelser, og som er nødvendige for, at de kan levere disse ydelser.
  • Til vores koncernforbundne selskaber http://www.wminewmedia.com/affiliates/ for at gøre det muligt for dem at sende markedsføringsmateriale til dig. Warner Music Group er ansvarlige for en sådan fælles håndtering og brug af Personoplysninger.
  • Til vores kunstnere (inklusiv de enkelte bandmedlemmer) og deres repræsentanter, med henblik på, at disse kunstnere og deres repræsentanter kan anvende disse oplysninger til at sende dig informationsmateriale (herunder markedsføringsmateriale), som de mener kan interessere dig, hvis du eksempelvis (a) har ønsket at modtage den pågældende kunstners nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale pr. e-mail eller almindelig post, (b) har registreret dig på den pågældende kunstners website, eller (c) på anden måde har tilkendegivet, at du er interesseret i at modtage information og/eller markedsføringsmateriale fra/om den pågældende kunstner. Vi kontrollerer ikke og er ikke ansvarlige for kunstneren og kunstnerens repræsentanters efterfølgende brug af disse Personoplysninger.
  • Til identificering af dig i forhold til modtagere af meddelelser du sender i eller igennem vores Produkter.
  • Af dig selv på eller gennem vores message boards, chat, profilsider, blogs eller andre tjenester, hvor der er mulighed for, at du selv kan opslå og videregive information og materiale. Vær særlig opmærksom på, at al information og materiale du slår op eller videregiver på eller gennem vores Produkter bliver tilgængelig for andre og kan blive offentlig tilgængeligt for almenheden i øvrigt og vil kunne blive distribueret via internettet og andre kanaler til et langt bredere publikum. Vær ligeledes særlig opmærksom på, at i henhold til vores Brugerbetingelser http://www.wminewmedia.com/t%26c/ erhverver vi visse rettigheder til den information og det materiale, du slår op på eller sender gennem vores Produkter, og vi forbeholder os ret til at bruge og videregive sådan information og materiale (inklusiv Personoplysninger inkluderet heri). Vi anbefaler dig derfor at være ekstra påpasselig med at angive Personoplysninger og enhver anden information på eller gennem vores Produkter. VI FRASKRIVER OS UDTRYKKELIGT ETHVERT ANSVAR FOR BRUGEN ELLER VIDEREGIVELSEN AF ENHVER INFORMATION, SOM DU SELV VÆLGER AT VIDEREGIVE VIA VORES PRODUKTER.
  • Til tredjepart i tilfælde af rekonstruktion, fusion, fission, frasalg, joint venture, overdragelse, overførsel eller andre formuedispositioner i forhold til vores forretning eller dele heraf, vores aktiver og ejerandele (inklusiv i forbindelse med konkurs eller rekonstruktionsforhandlinger).
  • Til en konkret kunstner, som ikke længere er tilknyttet os, men hvor du har udtrykt interesse for kunstneren (eksempelvis ved at registrere dig på kunstnerens website).
  • I det omgang vi i øvrigt finder nødvendigt og hensigtsmæssigt i relation til: (a) overholdelse af gældende lovgivning, inklusiv relevant udenlandsk lovgivning; (b) overholdelse af retslige procedurer; (c) besvarelse af henvendelser fra offentlige myndigheder, inklusiv udenlandske offentlige myndigheder: (d) håndhævelse af vores betingelser; (e) beskyttelse af vores og vores koncerns samt kunstneres forretning; (f) beskyttelse af vores, vores koncerns, vores kunstneres, vores kunders og dine rettigheder, ejendom, privatliv og sikkerhed; samt (g) at minimere og afhjælpe skader og tab vi påføres.

 

Opbevaringsperiode

Vi vil opbevare dine Personoplysninger i den periode, hvor det er nødvendigt for at kunne opfylde de formål, der er skitseret i denne Privatlivspolitik, medmindre en længere periode kræves eller tillades i henhold til lov.
Følsomme oplysninger
Vi anmoder om, at du ikke sender eller oplyser følsomme Personoplysninger (for eksempel  CPR-numre, oplysninger relateret til racemæssig eller etnisk oprindelse, oplysninger om politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, helbredsmæssige eller seksuelle forhold, fagforeningsmæssige tilhørsforhold eller oplysninger om strafbare forhold) via Produkterne eller anden måde til os.
ANDRE OPLYSNINGER

 

Andre Oplysninger vi kan indsamle

 

Vi og vores tredjepartsserviceudbydere kan indsamle Andre Oplysninger (defineret ovenfor) såsom:

 

  • Server logfiler (der ikke indeholder Personoplysninger)
  • Aggregeret information

 

Hvordan vi indsamler Andre Oplysninger
Vi og vores tredjepartsserviceudbydere kan indsamle Andre Oplysninger på forskellige måder, herunder:

 

  • Som aggregeret information: Vi kan aggregere Personoplysninger, således at hverken dig eller nogen anden bruger af Produkterne kan identificeres ud fra slutproduktet, for eksempel ved at bruge Personoplysninger til at beregne den procentdel af vores brugere, der kan lide en bestemt kunstner.

 

Hvordan vi kan benytte og videregive Andre Oplysninger

 

Bemærk venligst at vi kan benytte og videregive Andre Oplysninger til ethvert formål, medmindre vi er forpligtet til at gøre noget andet i henhold til gældende lov.

 

SIKKERHED

Vi søger at anvende de korrekte og påkrævede fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte Personoplysninger i vores varetægt. Desværre kan ingen dataoverførsel over internettet eller datasikkerhedssystemet garantere at være 100 % sikker.
DATABESKYTTELSESRETTIGHEDER, VALG OG ADGANG
Ifølge den danske Lov om behandling af personoplysninger har du ret til at få adgang til, berigtige, blokere, udfylde og slette Personoplysninger, som vedrører dig, og gøre indsigelse mod behandlingen af ​​sådanne oplysninger og til at anmode om en forklaring på behandlingen, herunder hvilke Personoplysninger der behandles, formålet med behandlingen, kategorier af modtagere af oplysningerne samt enhver tilgængelig information om, hvorfra disse oplysninger. Du har også ret til at klage til den relevante tilsynsmyndighed (Datatilsynet) vedrørende behandlingen af dine Personoplysninger og til at anlægge en sag ved domstolene, hvis du mener, at dine rettigheder er blevet krænket.
Hvis du gerne vil gennemgå, tilrette, opdatere, slette eller på anden måde begrænse vores brug af dine Personoplysninger, som du har afgivet til os, kan du kontakte os via e-mail på privacypolicy@wmg.com.

 

I din begæring bedes du oplyse, hvilke Personoplysninger du gerne vil have ændret, og hvilke begrænsninger (om nogen), du ønsker at pålægge vores brug af dine Personoplysninger. Vi vil forsøge at efterkomme din begæring som hurtigt som muligt, og er begæringen ikke besvaret inden 4 uger efter modtagelsen, vil du blive underrette om grunden hertil, samt om, hvornår afgørelsen kan forventes at foreligge.
Vi er måske nødt til at beholde visse oplysninger til dokumenteringsformål, og der kan også være oplysninger, der forbliver i vores databaser og andre optegnelser, og som ikke vil blive fjernet. Vi er ikke ansvarlige for at ændre, fjerne eller opdatere oplysninger i databaser fra kunstnere eller uafhængige tredjeparter, som vi videregivet dine Personoplysninger til.
KONTAKT OS
Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os via e-mail på privacypolicy@wmg.com eller skrive til følgende adresse:
Warner Music Group

Legal Department

75 Rockefeller Plaza

New York, NY 10019

Attn.: Privacy Coordinator
Bemærk venligst, at e-mail-kommunikation ikke altid er sikkert, så undlad venligst at angive kreditkortoplysninger eller andre følsomme oplysninger i dine e-mails til os.

Comments are closed.