Seneste nyheder


Kasper Re-winding

Posted on

Kasper Winding bliver tit kaldt dansk popmusiks kamæleon – en betegnelse der dækker over at han på sine første plader laver ungdomsfilm-musik, derefter laver han et af de første engelsk-sprogede albums i 1980erne på en tid hvor ALLE danske artister ellers sang på dansk. Så blev det avantgarde-pop med Caroline Henderson på albummet ”Cinemataztic”, der høstede adskillige grammyer. Sideløbende med udgivelsen af sine egne albums har Kasper Winding spillet trommer på indspilninger med bl.a. The Rolling Stones, Philip Glass, Barry White og Shu—bi-dua. Og så er han i øvrigt en særdeles efterspurgt producer hvilket bl.a. C. V. Jørgensen, Lis Sørensen, Lars Muhl, Gangway, Mew, Steen Jørgensen, Maya Albana, Thomas Blachman og lillesøster Alberte Winding gennem tiden har draget stor nytte af. Kasper Winding har prøvet det hele, lidt til og meget mer’.

 

Nu samler EMI op på hans mangefacetterede karriere med den ultimative Kasper Winding opsamling ”Re-Winding”, der udkommer digitalt d. 27. august og fysisk d. 10. september. ”Re-winding” er opdelt i en CD 1 med de mange hits på dansk og en CD 2 med de engelsksprogede hits.

 

På albummet kan du bl.a. finde sjældent hørte sange som ”I det Sekund” og ”Oliver” og selvfølgelig alle de største som ”Kær-lig-hed”, ”Kom nu Hjem” og ”Sjæl i Flammer. Derudover byder opsamlingen byder på nogle af de største sange som Kasper Winding har skrevet og produceret for andre artister (bl.a. Caroline Henderson, Maya Albana og Lis Sørensen) samt nogle af de bedste samarbejder han har haft med C. V. Jørgensen, Thomas Blachman og Jonas Bjerre (Mew).

Lige nu er Kasper Winding én af de syv deltagere i tredie sæson af TV2-serien Toppen Af Poppen, hvor han får kastet nogle ret anderledes fortolkninger af sine sange i hovedet fra Peter Belli, Dicte, Nabiha, Mads Langer, Johnson og ikke mindst barndomsveninden Sanne Salomonsen!

 

Kommentar