Seneste nyheder


Spotify iTunes

L.O.C. annoncerer ny klub-turné

Posted on

I kølvandet på LIBERTINER TOUR 11, én af L.O.C.s mest succesfulde klubturnéer nogensinde, har Bangeren fået blod på tanden og annoncerer nu yderligere en eksklusiv intim-turné i foråret 2012. Turnéen vil både ramme byer der ikke var med på den netop overståede Libertiner Tour samt de tre største byer i landet.

Liam O’Connor udtaler: ”Libertiner Tour er seriøst den fedeste tour jeg nogensinde har været på. Vi kom lige fra en sommer med fantastiske oplevelser på Roskilde, Nibe og Skive, og man skulle næsten tro at enhver koncert efter sådanne oplevelser ville være et skridt tilbage. Men den opbakning og oplevelse Libertiner Tour blev, takket være såvel nyt som hardcore publikum, har været uforlignelig. Så jeg er slet ikke i tvivl om at mit forår skal bruges i selskab med det publikum, der uden sidestykke er det fedeste derude!”

L.O.C. har i løbet af Libertiner Tour præsenteret en setliste, der spænder over hele 13 års album-, demo-, features og EP-udgivelser. En setliste med et sandt vingefang af klub-bangers, undergrundsfavoritter, remixes og ikke mindst et arsenal af deciderede smash hits. L.O.C. løfter dog også sløret for helt nye numre på forårets koncerter!

De 5 eksklusive forårsdatoer er:

29-03-2012: Sønderborghus (www.sonderborghus.dk), Sønderborg
30-03-2012: Skråen(www.skraaen.dk), Aalborg
31-03-2012: Train (www.train.dk), Aarhus
05-04-2012: Ringsted Kongrescenter(www.ringstedkongrescenter.dk), Ringsted
06-04-2012: Pumpehuset (www.pumpehuset.dk), København

Forsalget til koncerterne starter mandag d. 5. december kl. 12 via Billetlugen

www.loc.nu  www.facebook.com/LOCdk

Kommentar